ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА СЕВТ

ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА СЕВТ

кв. Индустриален
Казанлък,
България
25.3944566
42.6187175
UserLikes
Име: ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА СЕВТ
Адрес: Казанлък, кв. Индустриален
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.sevtbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Тъкани
Дейност:

Технически тъкани

Ключови думи: tekstil, текстил, текстилни тъкани, брезенти, брезент

За нас

Текстилна фабрика „СЕВТ” АД е разположена в индустриалния квартал на гр. Казанлък.


През годините от създаването си през 1924 г. до сега , с непрекъснато развитие  и обновяване ние натрупахме опит и познания в областта на текстила и днес сме един от водещите производители на текстилни изделия в България.


Нашето производство е разнообразно и включва: технически тъкани – филтри синтетични и памучни за различни клонове на индустрията; брезенти; тъкани за рекламни слънцезащитни чадъри, сенници, шезлонги и щори; тъкани за облекло – работно и за бита; тъкани за постелъчно бельо и покривки; ленти; противопожарни шлангове.


Производството на изделията се осъществява в три производствени цеха оборудвани с тъкачни станове „Тойота”, „Зулцер – Рюти”, „Пиканол”, „Якоб Мюлер”.


В участък „Апретура” се извършват финишни обработки: оптическо избелване, багрене, хидрофобиране, термофиксиране, апрет за понижена горимост.


Израз на желанието ни продуктите произведени с марка „СЕВТ” да отговарят на изискванията на клиентите и международните стандарти е сертификацията ни по ISO 9001 – 2000 от 2000г.


Ние разполагаме с квалифициран персонал. Фирмата може да разработи и произведе тъкани по техническо задание или мостра от клиента.


Стремежът ни е използвайки дългогодишния натрупан опит, повишаване на производителността на труда и качеството на изделията да направим фирмата по-конкурентна и по-богата.





 

Открийте ни в Google+